شما میتوانید وضعیت تیکت را بدون نیاز به ارسال پاسخ تغییر دهید.
- تیکت مورد نظر را باز کنید.
- در بالای سمت راست، وضعیت مورد نظر خود را انتخاب کنید.
- وضعیت تیکت به صورت خودکار تغییر میکند و نیازی به ذخیره دستی نیست.
💡 نکته: بعد از تغییر وضعیت، ایمیلی به مشتری ارسال نمیشود و مشتری از تغییر وضعیت مطلع نخواهد شد. ولی می توانید با تریگرهای پیامکی خودکار مشتری را مطلع کنید.